Дренаж, отводняване, септични ями, пречиствателни станции, уличен канал

Авариен Ремонт Строй ЕООД

5 години гаранция за извършени

услуги и ВиК инсталации

Тел: 0889068554 

Проектиране и изграждане на дренажи, отводняване на терени

Фирма „Авариен“ разполага с цялата необходима техническа и юридическа документация за проектиране и изграждане на дренажни системи, и отводняващо строителство (вкл. отводняване на парцели и дворове, улавяне на подпочвени води).

Ако се нуждаете от ВиК услуги на територията на гр.София и региона, Avarien.bg е правилният избор. 

Проектиране и изграждане на улични, външни и площадкови ВиК мрежи

Фирма „Авариен“ е надежден партньор в проектирането и изграждането на ВиК мрежи и канализация. Предлагаме ВиК услуги в град София и региона. За целта разполагаме с всички необходими юридически удостоверения и разрешителна документация  за извършване на този, и други видове строителни работи, както и за изграждане на промишлени ВиК инсталации.  

Avarien.bg предоставя висококачествени ВиК услуги по проектиране и изграждане на външни и площадкови ВиК мрежи, монтаж и демонтаж на оборудване.

Изграждане на пречиствателни станции (ПС) , изгребни и  септични ями

Фирма „Авариен“ се занимава професионално с изграждане на пречиствателни станции, изгребни и септични ями в София и околните населени места. Предлагаме на нашите нови и постоянни клиенти най-изгодните условия за сътрудничество в сферата на ВиК услугите за гр.София. В това число комплексни решения при проблеми с пречистване на промишлени и битови отпадни води. Локалните пречиствателни станции са наша тясна специалност: изграждане на пречиствателна станция за къща; изграждане на резервоари за септични ями; изграждане на модулни пречиствателни станции за отпадни води; системи за пречистване на вода и др.